Afbeelding

Ontvang een gratis tuinontwerp van Schouten en Landsman tijdens de Tuininspiratiedagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het voorjaar komt eraan. De tijd bij uitstek om de tuin eens flink aan te pakken. Om goed voorbereid aan het werk te kunnen gaan kunt u op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart informatie krijgen en ideeën opdoen op de Tuininspiratiedagen. Tijdens deze inspirerende dagen kunt u bij de stand van TuinCreatief Schouten & Landsman een gratis schetsontwerp laten maken voor uw droomtuin. Maar ook voor informatie en advies over onderhoud van de tuin of boomverzorging kunt u daar goed terecht.

Het maximale uit uw tuin halen? Dat kan met het speciale tuinontwerp van TuinCreatief Schouten & Landsman. “Het is belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan het ontwerp. Dat wordt weleens onderschat. Maar een goed ontwerp is de basis van een mooie tuin,” aldus Schouten & Landsman.

Bij de bouw van een huis wordt er een tekening gemaakt, zodat alles naar wens is. “Bij een tuin werkt dat ook zo. Als een tuin goed ontworpen is, kun je echt zien dat het maximale uit de tuin gehaald is.” Dat is ook de kracht van een ontwerp, vindt hij. “De ruimte van de tuin wordt dan goed benut.”

Wilt u een gratis schetsontwerp voor uw tuin, meld u dan aan op info@hovenierkampen.nl.

Tijdens de Tuininspriatiedagen kunt u kennismaken met meerder groen-gerelateerde ondernemers. Naast organisator Houtburcht, zullen ook TuinCreatief Schouten & Landsman, Elskamp Tuinmeubelen, Woning Bestrating, Hermadix DHZ B.V., Snelfunderen BV / Bayo-S Schroeffundering, Deponti, LuxxOut, Outdoor Speelgoed, Recreatiespeelgoed, Campenaer Koffie en De Kofferbak aanwezig zijn. Neem ook gerust de kinderen mee.

www.hovenierkampen.nl - Tel. 038 - 785 15 83, 06-42985036 (Peter Schouten), 06-51961470 (Floris Landsman), email: info@hovenierkampen.nl

Tuininspiratiedagen
Houtburcht, Betonstraat 2, 8263 BM Kampen
Vrijdag 23 maart van 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 24 maart van 10:00 – 17:00 uur

Afbeelding