Afbeelding
Bouwmeester Media

Kringloop Kampen opent deuren voor mensen met een afstand tot arbeidsmarkt

Partnerbijdrages

Kringloop Kampen opent haar deuren om meer mensen te interesseren om in het unieke milieubedrijf te komen werken. Als niet-gesubsidieerd, zelfstandig bedrijf levert Kringloop Kampen jaarlijks, een forse bijdrage aan de verbetering het milieu in Kampen.

Met de inzameling van de meest uiteenlopende spullen worden niet alleen vele tonnen afval bespaard, Kringloop Kampen bespaart de brengers van de spullen ook stortkosten.

De winst die met het opknappen en de verkoop van de herbruikbare goederen wordt gemaakt, wordt onder andere geïnvesteerd in duurzame werkgelegenheid in de eigen omgeving.

Momenteel biedt de Kringloop Kampen betaald werk aan zo'n vijftien professionals. Daarnaast heeft Kringloop Kampen de sociale werkgelegenheidsplaatsen flink uitgebreid. Zo heeft de Kringloop Kampen momenteel verschillende werkervaringsplaaten beschikbaar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met een taakstraf, vluchtelingen, maar ook stagiaires van de verschillende MBO-scholen doen regelmatig ervaring op bij de Kringloop.

"Goede begeleiding van vrijwilligers kost tijd en energie, maar investeren in duurzame werkgelegenheid, in mens en milieu, in de toekomst van ons allemaal, behoort tot de basisdoelstellingen van Kringloop Kampen. Die extra inspanningen hebben we er graag voor over. Nieuwe mensen die mee willen werken aan verbetering van het milieu zijn van harte welkom", vertelt bedrijfsleidster Liesbeth van der Wolde die de begeleiding van de nieuwe vrijwilligers onder haar hoede heeft.

Het volledige vacatureaanbod van Kringloop Kampen is te vinden op de website van de vrijwilligersvacaturebank en de website van www.kringloopkampen.nl.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00