Afbeelding

Floorever de onbetwiste nummer 1 in PVC

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op zoek naar een sterke, onderhoudsarme vloer? Dan is PVC een ideaal alternatief. Floorever heeft op het gebied van PVC-vloeren enorm veel te bieden.

PVC-vloeren hebben veel voordelen. Zo is PVC onderhoudsarm, vochtbestendig en geeft het geen geluid als u er overheen loopt. Tevens geleidt het de warme uitstekend. Daarom vormt PVC een perfecte combinatie met vloerverwarming. Gelet op deze voordelen is PVC een perfecte vervanger van een houten vloer ,met name omdat een PVC-vloer in aanschaf goedkoper is en u met PVC wel dezelfde ‘look’ heeft.

Floorever biedt een grote collectie PVC-vloeren met merken als Ambiant, Mflor, Tfd en Flabel. Trendy zijn momenteel de visgraadmotieven. Die zijn ruim aanwezig in de collectie van Moduleo. De visgraatmotieven zijn te leggen in kleine of grote planken. Daarnaast heeft Floorever diverse andere opties. Zoals extra lange planken (twee meter). En wat dacht u van PVC vloertegels. Ook kunt u er voor kiezen om biesjes er tussen te leggen. Dit geeft de vloer het effect van een scheepsdekvloer.

Milieubewust
Floorever is milieubewust. Wat betreft het verwerken van PVC-stroken gelden duidelijke spelregels. Alle PVC-stroken bij Floorever zijn gemaakt van het zuiverste PVC, zodat exact duidelijk is welke grondstoffen in de producten verwerkt worden. De gebruikte weekmakers zijn hetzelfde als die in kinderspeelgoed. Met een ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen blijft het binnenmilieu gezond. De primer, egaline en lijm komen uit de groenste fabriek van Nederland, die bewust met het milieu omgaat. Met andere woorden: Een vloer van Floorever is volkomen veilig.

Floorever Kampen Ambachtsstraat 29, 8263 AJ Kampen. Telefoon: (038) 333 37 70

Floorever Zwolle Wipstrikkerallee 35 Zwolle, 8023 DS Zwolle. Telefoon: (038) 453 56 44

www.floorever.nl

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17