Afbeelding

Najaarstrends bij Juwelier Daniëls

Partnerbijdrages

Kleur, combineren en statements zijn de trends van nu. Met het intreden van de herfst is Juwelier Daniëls helemaal klaar voor dit najaar. “We leggen onze focus op kleur”, vertelt Wieke, wijzend op enkele sieraden van Coby van den Bor.” In het voorjaar zijn we gestart met de sieradenlijn van deze Amsterdamse ontwerpster”. Het zijn zilveren en gouden sieraden, gezet met prachtige edelstenen, zoals labradoriet, maansteen en amethyst.

Daarnaast heeft de juwelier de medailloncollectie van MY iMenso vergroot. “De nieuwste serie verwachten we vlot in de winkel te hebben”, zegt Gert. “We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die MY iMenso biedt en we kunnen weer veel nieuws presenteren”.

Juwelier Daniëls heeft een uitgebreide collectie gouden en zilveren sieraden in huis, passend binnen de trends van nu, waar je gegarandeerd kunt slagen.

Aankomende zaterdag, 6 oktober, wordt er weer een mooie trouwbeurs georganiseerd in de St. Annakapel in Kampen. Ook Juwelier Daniëls is aanwezig en zal de nieuwe trends en mogelijkheden op het gebied van trouwringen laten zien. Juwelier Daniëls is gevestigd aan het Markeresplein 7 in IJsselmuiden.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 17 uur geleden