Afbeelding

Haal warmte en sfeer binnen met Kamper Kachels

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met de koudere maanden in het vooruitzicht is dit het moment om de warmte binnen uw huis te halen. Met Kamper Kachels bent u daarvoor aan het juiste adres. Het bedrijf aan de Industrieweg in Kampen heeft alles op het gebied van pelletkachels, houtkachels en elektrische haarden.

Hans Peter heeft veel kennis op het gebied van kachels en van het een kwam het ander. Begonnen als schoorsteenveger maakt zijn winkel Kamper Kachels nu ook deel uit van de onderneming Frans Schoorsteenvegen. Kamper Kachels heeft veel te bieden. Zo is het bedrijf dealer van het Engelse merk Charlton & Jenrick. Deze naam is sterk in houtkachels en heeft sinds kort ook gas- en elektrische haarden. Daarnaast heeft Kamper Kachels diverse andere erkende merken in de collectie, zoals Jacobus en K-Stove.

Tevens onderscheidt de Kamper warmtespecialist zich van de concurrentie met een eigen serie onder de noemer Kamper Kachels. Deze kwaliteitskachels zijn zeer aantrekkelijk geprijsd (tot 600 euro). De mogelijkheden zijn eindeloos bij Kamper Kachels. “Er zijn meer dan 600 kachels, maar die kun je niet allemaal in je showroom zetten. Maar we kunnen alles leveren”, zegt Hans Peter.

Bij Kamper Kachels kunt u al terecht voor pelletkachels vanaf 1000 euro. Daarnaast geeft de overheid bij dit type kachels subsidies vanaf 500 euro. Ook is er keuze uit een ruime collectie accessoires, van pelletkorrels en kolen schoonmaak- en onderhoudsartikelen. Kamper Kachels biedt een volledig pakket en heeft alles onder één dak. Van verkoop tot installatie en vegen.

Kamper Kachels

Industrieweg 13a Kampen

Tel: (038) 202 26 33

Internet: www.kamperkachels.nl