Afbeelding

Sanne loopt halve marathon voor overleden vriendin

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

14 december 2017. Een inktzwarte dag in het leven van Sanne Mühlhaus. Haar beste vriendin Ilse Capraro moet haar 7 jaar durende strijd tegen botkanker opgeven. Ilse is niet ouder dan 17 jaar geworden. Sanne, Ilse haar ouders, vrienden en familie, moeten verder zonder Ilse.

Dat is moeilijk. Dat is héél moeilijk. Sanne heeft besloten dat ze een bijdrage wil leveren aan een verhoging van de kans op genezing bij andere kinderen die lijden aan kanker. Hiervoor gaat ze op 12 januari 2019 de halve marathon van Florida lopen in Disney World.

“Dit is een fantastische manier om geld op te halen voor KiKa. Als ik gezond ben en anderen kan helpen, waarom niet? Deze halve marathon is een grote uitdaging voor mij en ik hoop dat mensen gaan inzien hoe belangrijk het is om geld op te halen voor KiKa”, Aldus de 19-jarige Sanne.

Natuurlijk kan ze dit niet doen zonder sponsoren. Inmiddels heeft ze al een veel mooie donaties mogen ontvangen, maar er moet nog meer bij. Het is haar streven om uiteindelijk op een totaal sponsorbedrag van 7.500 euro uit te komen.

U kunt doneren op haar sponsorpagina https://2019.runforkikamarathon.nl/sanne-muhlhaus

Op zaterdag 15 december worden er bij Slaapadvies van Dijk kerstbroden verkocht waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het sponsorproject van Sanne. Deze luxe kerstbroden worden gemaakt door Bakkerij Schrijer uit IJsselmuiden en kosten 10,50 euro per stuk. U kunt deze broden vooraf bestellen bij Slaapadvies van Dijk, of 15 december kopen in de winkel in de Geerstraat 29. Per mail bestellen kan ook: sanne.muhlhaus@gmail.com.