Afbeelding

Satink Keukens en Badkamers houdt grote uitverkoop van showroomkeukens

Partnerbijdrages

Kortingen, oplopend tot 70 procent. Satink Keukens en Badkamers houdt een grote uitverkoop van showroomkeukens om plaats te maken voor de nieuwe collectie.


“We willen graag weer het nieuwste van het nieuwste kunnen presenteren”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol. “Daarom hanteren we voor onze showroomkeukens momenteel bodemprijzen. Ze zijn ook via de site satink-zwolle.nl/showroomkeukens te bestellen.” Het aanbod betreft zo’n twintig keukens in het midden- en topsegment, waaronder gerenommeerde merken als Poggenpohl en Next125.
“Wie wil profiteren, moet er dus snel bij zijn”, benadrukt Plekkenpol. “We hebben er al een paar verkocht. Waar die stonden, kunnen klanten al keukens van 2019 bewonderen.” De Zwolse vestiging heeft verder een compleet nieuwe tegelshowroom met een grote variatie aan wand- en vloertegels. Met de collectie 2019 toont Satink de nieuwste trends met tegels tot een formaat van 1.20 bij 1.20 meter. In lijn van de tegels zijn ook bij de badkamershowroom de nieuwste trends van 2019 te bewonderen.


Satink Keukens en Badkamers is scherp op haar serviceverlening en dat werpt zijn vruchten af. Met trots vertelt de bedrijfsleider dat klanten het bedrijf waarderen met een 9,4. “We krijgen dan ook prachtige reviews op Klantenvertellen. Sinds kort is onze service niet meer centraal geregeld, maar filiaal gebonden. Dat betekent dat we nog dichter op de klant zitten en zo een hoog niveau kunnen garanderen.”


Satink Keukens en Badkamers
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle
(038) 454 29 75
www.satink-zwolle.nl