Afbeelding

Salon de promotion: tot €3.300,- voordeel bij Renaultdealer van Kesteren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Renaultdealer Van Kesteren viert zowel in Zwartsluis als Kampen het begin van de lente met de Salon de Promotion-dagen. Van donderdag 14 maart tot en met zondag 24 maart 2019 profiteert u van spectaculair voordeel op alle personenauto’s. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst €3.300,-.

Tijdens de landelijke Salon de Promotion-dagen van Renault is het nu ook bij Van Kesteren hét moment om een nieuwe Renault aan te schaffen. “Of u nu zoekt naar een zakelijke of stoere auto, bij Renault is er altijd een auto die bij jou past”, vertelt directeur Wimfried van Kesteren. “Wie alvast wil weten hoeveel voordeel we op welk model bieden, kan het voordeel berekenen op www.renault.nl”.

Naast interessante kortingen kunt u bij Van Kesteren ook rekenen op prima inruilprijzen. “We beschikken over een uitstekende occasion-afdeling”, aldus Van Kesteren.

Modieus, krachtig of sportief

De Salon de Promotion-dagen zijn een ideale gelegenheid om een kennis te maken met alle personenauto’s van Renault. Van Kesteren: “Stap bijvoorbeeld eens in de Renault Captur, een modieuze SUV waarmee u gemakkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert. Of wat dacht u van de Renault Mégane met zijn krachtige, sportieve uitstraling? Ieder model heeft zijn eigen stijl en karakter. Laat u verrassen door het complete aanbod!”

Naast Salon de Promotion-dagen, beginnen op maandag 18 maart ook de Clio-kortingsmaanden in Kampen en Zwartsluis. “Vanaf dan kunt u tegen een sterk gereduceerde prijs sportief, opvallend en gewild de weg op. Alle Clio hatchback voorraadmodellen bieden we tijdens deze actie €2.500,- goedkoper aan”, vertelt Van Kesteren. De Clio-kortingsmaanden lopen tot eind juli.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.