Afbeelding
Fotografie Herman van der Wal

Sponsorcollectief steekt zesde elftal VSCO’61 in ludieke presentatiejacks

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Onder een fijn lentezonnetje werden de spelers en begeleiders van het goed presterende VSCO’61 6 afgelopen zaterdag in fraai gestylde presentatiejacks gestoken door het sponsorcollectief van dit elftal. Op sportpark De Heughte vond de overhandiging plaats, waarna elftalleider Henk van Asselt alle sponsors hartelijk bedankte en hen een verrassingspakket aanbood als blijk van grote dank en waardering. Namens de club bedankte sponsorcommissielid Lammert Vlieger de ondernemers/sponsors voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste het zesde elftal veel plezier en succes toe.

Al enige tijd spraken spelers en begeleiding van VSCO’61 6 over een uniforme presentatie van het team. De vele ondernemers in dit elftal staken de koppen bij elkaar en kwamen al spoedig tot het idee om een presentatiejack te laten ontwikkelen met een eigen teamlogo. In samenspraak met de sponsorcommissie van VSCO’61 en kledingleverancier Muta zijn prachtige ludieke presentatiejacks ontworpen, waarbij Bureau Hanze tekende voor het teamlogo. Afgelopen zaterdag werden de presentatiejacks officieel overhandigd aan het team. Dit vond plaats op sportpark De Heughte, waarna elftalleider Henk van Asselt de sponsors heel hartelijk dank zegde en hen een leuk verrassingspakket aanbood.

Het sponsorcollectief van het zesde elftal van VSCO’61 bestaat uit de volgende ondernemers:

Van Zon Arbeidsbemiddeling B.V.
Stand By Jim
Bestratingsbedrijf A. Schoonhoven
Bakker Tuinen
Auto Service Holster
Montagebedrijf D. van ’t Goor
Jan Borgers Beheer B.V.

Sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte de zeven sponsors heel hartelijk namens VSCO’61 en wenste zowel de sponsors als het zesde elftal veel plezier en succes toe. Een extra gemotiveerd VSCO’61 6 liet vervolgens de voeten spreken en won met 2-0 in Zwolle van Be Quick’28 6. Na terugkomst werden in de kantine zowel de overwinning als de nieuwe presentatiejacks nog uitgebreid besproken tijdens de altijd gezellige derde helft van het zesde elftal.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.