Afbeelding

Satink geeft een KitchenAid keukenrobot cadeau bij aankoop van een keuken

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is in april weer extra aantrekkelijk om een keuken te kopen bij Satink. Bij aankoop krijgen klanten in deze maand een KitchenAid keukenrobot cadeau.

De KitchenAid, verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en amandelwit, is een keukenmachine met talrijke mogelijkheden. Zo kent de machine diverse deeghaken om alle soorten deeg mee te kneden, diverse gardes om gerechten extra luchtig te maken en kan het ook zware mengsels moeiteloos verwerken.

De actie met het waardevolle cadeau is een mooi extraatje in de toch al feestelijke maand bij Satink. “Op Tweede Paasdag, 22 april, zetten we ook onze showroom weer in een feestelijke sfeer”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol. “We hebben een chef kok uitgenodigd om lekkere hapjes te maken en klanten kunnen zich dan onder het genot van een hapje en een drankje laten inspireren door het nieuwste van het nieuwste op keukengebied. Als ze dan ook nog een keuken kopen, krijgen ze de multifunctionele KitchenAid cadeau.” Satink heeft al veel klanten blij kunnen maken met showroomkeukens die de afgelopen maanden tegen zeer aantrekkelijke prijzen werden aangeboden. Er zijn nog slechts enkele showroomkeukens beschikbaar, dus wie daarvoor interesse heeft, moet snel zijn. De vrijgekomen plaatsen worden meteen weer ingevuld met de nieuwe collectie.

Satink is al meer dan dertig jaar een begrip in de regio. In de grote showroom van vierduizend vierkante meter kunnen klanten zich uitgebreid laten inspireren door de nieuwste trends op keukengebied. Klanten weten de service van Satink ook heel goed te waarderen: op de reviewsite ‘Klantenvertellen’ scoort het bedrijf een 9,4. Plekkenpol: “De slogan van Satink luidt dan ook niet voor niets: ‘Satink doet gewoon beter z’n best voor u’. Iedereen is van harte welkom bij Satink, de koffie staat altijd klaar.”

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle
(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 7 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 19 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57