Afbeelding

Yorbody Fysiotherapie Kampen staat voor de beste zorg op maat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Heeft u een spierblessure of een vervelende ontsteking? Yorbody Fysiotherapie Kampen kan snel bepalen waar de klachten vandaan komen en vervolgens de pijn bij de bron aanpakken. Met behulp van echografie kan fysiotherapeut Matthias Hammer de oorzaak van pijn snel opsporen.

Matthias Hammer begon op 1 september vorig jaar zijn eigen praktijk onder de noemer Yorbody Fysiotherapie Kampen. De afgelopen maanden heeft hij door een positieve mond- tot-mond-reclame al een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Op de site zorgkaartnederland.nl staan verschillende positieve recensies over Yorbody Fysiotherapie Kampen.

Hammer is gespecialiseerd in echografie. Dit is een beeldvormend onderzoek dat de oorzaak van pijnklachten duidelijk moet maken. Echografie is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven en is pijnvrij.

Hammer werkt altijd volgens een specifieke werkwijze. “Eerst doe ik een intakegesprek. Daarna wordt er een echo gemaakt. Vervolgens kan ik zien waar bijvoorbeeld de ontsteking zit. Daarna volgt de behandeling die vijf tot acht weken kan duren, afhankelijk van de klachten. Na vier weken wordt een nieuwe echo gemaakt. Bij tachtig tot negentig procent van de mensen slaat mijn behandeling aan”, aldus Hammer. Een van de veel voorkomende klachten is hielspoor. Na een echografisch consult volgt een shockwave-behandeling om de oorzaak (kalk of ontsteking) aan te pakken.

Yorbody Fysiotherapie Kampen is een kleinschalige fysiotherapiepraktijk. Hammer werkt in z’n eentje. “Dat laat ik zo. Bij mij geen massabehandelingen. Ik ken alle patiënten bij naam. Dat vind ik belangrijk. Evenals mijn specifieke werkwijze. Daar ben ik trots op.”

Yorbody Fysiotherapie Kampen is gevestigd in het pand van Fit For Free Kampen en heeft ruime openingstijden. De praktijk is vijf dagen per week geopend, van 09.00 tot 21.00 uur.

Yorbody Fysiotherapie Kampen
Zambonistraat 4g Kampen
(038) 202 26 79