Afbeelding

Kampen wil hoger dan een 8,5 op Zoover

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Op reviewsite Zoover.nl scoren de Nederlandse Hanzesteden een gemiddelde waardering van 8,5. Alle Hanzesteden krijgen minstens een 8 en het hoogste rapportcijfer is zelfs een 9. Kampen is er trots op dat zij met een 8,5 net als de andere Hanzesteden hoog gewaardeerd wordt door bezoekers, maar wil graag nog betere rapportcijfers en meer feedback van bezoekers. Daarom roept Kampen Marketing recreanten en toeristen op om hun mening te geven via deze website. Daarmee is ook een bijzonder Hartelijke Hanzestad weekendje te winnen.

Meer reviews

Kampen is door 60 mensen beoordeeld op Zoover.nl. Om nog beter inzicht te krijgen in de tips en tops van mensen die hun vrije tijd besteden in Kampen is er behoefte aan meer reviews. Deze worden vervolgens geanalyseerd om antwoord te krijgen op de vraag: wat wordt gewaardeerd en moeten we vooral houden en wat zijn mogelijke verbeterpunten? Op dit moment zijn de meningen verdeeld over het uitgaansleven. In ieder geval wordt het historisch decor van de binnenstad hoog gewaardeerd.

Fenomenaal weekend

Om extra beoordelingen te verzamelen verloot Kampen Marketing onder de inzenders een ‘Fenomenaal weekendje weg in Hartelijke Hanzestad Kampen’. Ook bewoners van de gemeente Kampen mogen meedoen, want zij kennen Kampen het best. De winnaars worden met een luxe limousine van huis opgehaald, waarna ze in Kampen worden ontvangen door burgemeester Koelewijn. Onder begeleiding van een gastvrouw/heer van de Tourist Info worden ze “op sleeptouw” meegenomen per step, fiets en/of te voet en leren ze Kampen nog beter kennen. Natuurlijk wordt er ook gevaren over de IJssel en de winnaars krijgen een overnachting aangeboden in Bed&Breakfast Polderpoort. Deze aanbieder van logies en ontbijt is op Zoover gewaardeerd met het rapportcijfer 9,3 en het predicaat Fenomenaal. Alle details zijn te vinden op www.visitkampen.nl/zoover en iedereen die een review schrijft krijgt in ieder geval zolang de voorraad strekt een lolly of een goed gevulde goodiebag.

Hogere cijfers

Kampen wil niet alleen voor toeristen, maar ook voor bewoners van de gemeente en de regio een fijne plek om te recreëren zijn. Het Zoover rapportcijfer van Kampen is al gestegen van 8,3 naar 8,5, maar het streven is om in de komende jaren door te groeien naar een 9. Daarom wordt door ondernemers en gemeente in samenwerking met Kampen Marketing en anderen geïnvesteerd in de uitstraling van de binnenstad, versterking van het evenementenaanbod en de gastvrijheid van Kampen.