Reflex blijft koploper

LEEUWARDEN - De dames van Zalsman Reflex blijven het goed doen in de derde divisie B. Zaterdag werd met 1-3 gewonnen van Leevoc. Reflex blijf koploper en staat drie punten los.

In de eerste set ging het lange tijd gelijk op. Reflex wist vervolgens een gaatje te slaan en trok de eerste set naar zich toe (21-25).

In de tweede set bouwde Reflex door enkele goede serviceseries een goede marge op, maar Leevoc knokte zich terug en kwam langszij. Net als in de eerste set maakte Reflex het verschil in het slot van de set (22-25).
I

n de derde set keek Reflex al snel tegen een 7-1 achterstand aan. De Kamper ploeg knokte zich terug (11-11). In de spannende eindfase was Reflex Leevoc weer de baas (25-27).

In de vierde set leek Reflex hard op weg naar een maximale 0-4 overwinning. Zover kwam het echter niet. Reflex kwam in deze set op een 1-7 voorsprong, maar gaf deze marge snel weer uit handen (13-13). Daarna wist Leevoc een gaatje te slaan. Reflex speelde in deze fase ondermaats en zag dat de thuisploeg deze set wist te winnen met 25-17.

Zaterdag speelt Reflex in de eigen hal de topper tegen de nummer twee HHB Coaching/CSV.Het eerste herenteam van Reflex kwam zaterdag niet in actie tegen Olhaco. Vanwege het vermoeden van een coronabesmetting bij Olhaco is de wedstrijd uitgesteld.

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00