Afbeelding

Thuisduels voor KHC, Go-Ahead en IJVV

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - Go-Ahead Kampen, KHC en IJVV kunnen zich opmaken voor de eerste thuiswedstrijd in de competitie. In de vierde klasse C staat voor Zalk zaterdag de lastige uitwedstrijd bij VSW op het programma.

KHC wacht met DTS Ede een gerenommeerde tegenstander. Deze ploeg strijdt elk jaar mee om de prijzen in de eerste klasse. DTS begon het seizoen met een gelijkspel tegen CSV Apeldoorn. KHC pakte een punt bij DZC ’68.

Na het echec bij DOS heeft Go-Ahead wat goed te maken. Dat zal moeten gebeuren in de eerste thuiswedstrijd van de competitie waarin Hierden de tegenstander is. Hierden maakte een matige indruk in de voorbereiding en in de districtsbeker. Toch begon de ploeg prima aan de competitie. Thuis werd knap een punt gepakt tegen SVZW (3-3). DOS Kampen staat na de 4-0 overwinning op Go-Ahead aan kop in de eerste klasse D. De overige duels in deze klasse eindigden allemaal in een gelijkspel. DOS speelt een uitwedstrijd bij SDV Barneveld. Deze formatie begon de competitie met een remise bij De Merinos.

In de tweede klasse H begon IJVV met een 1-1 gelijkspel bij Den Ham. Volgens trainer Emiel Diender had er meer ingezeten voor de IJsselmuidenaren. Zaterdag treft IJVV ZAC. De Zwollenaren verloren de eerste competitiewedstrijd. Quick ’20 won met 0-2.

In de vierde klasse D mag ’s-Heerenbroek zich weer koploper noemen na de 5-1 zege op Reaal Dronten. Zaterdag wacht een uitwedstrijd bij SEH. De ploeg uit Heerde verloor afgelopen zaterdag met 2-1 van Zalk. Datzelfde Zalk kan zich opmaken voor de lastige uitbeurt bij VSW. Wilsum speelt een uitwedstrijd bij Wijthmen.

Voetbalprogramma 2e speelronde

Eerste klasse D

KHC - DTS Ede 14.30 uur

Go-Ahead Kampen - Hierden 15.00 uur

SDV Barneveld - DOS Kampen 15.00 uur

Tweede klasse H

IJVV - ZAC 15.00 uur

Vierde klasse D

SEH - ’s-Heerenbroek 14.30 uur

Wijthmen - Wilsum 14.30 uur

VSW - Zalk 15.00 uur

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.