Vijfpunter voor Ten Brinke Set Up H1 thuis tegen Apollo 8 H1

IJsselmuiden, 26 september - Vandaag stond voor de heren van Ten Brinke Set Up H1 het thuisdebuut in de eerste divisie A op het programma. Na het verlies van vorige week wilden de mannen van Set Up iets rechtzetten voor het thuispubliek.
Set Up won deze wedstrijd met 4-0 van Apollo 8 H1 uit Borne.

Vanaf het begin van de eerste set wist Set Up een voorsprong op te bouwen. Door goede service druk stond Apollo 8 onder druk en kon Set Up hun eigen spel spelen. Door een goede pass en scorende aanvallers kwam de voorsprong niet in gevaar en werd de set met 25-21 gewonnen.

De tweede set begon Set Up slordiger en kwam Apollo 8 meer in de wedstrijd. Door een hoog aantal servicefouten aan de kant van Apollo 8 kwamen ze echter niet voor te staan. Aan het eind van de set werd het nog spannend maar uiteindelijk wist Set Up ook deze set binnen te slepen. 25-23

De derde set begon op dezelfde manier als de tweede set. Set Up begon slordig en al gauw hadden de gasten uit Borne een kleine voorsprong te pakken. Hierna herpakte Set Up zich door een aantal goede service series. Ook deze set werd met het minimale verschil van
25-23 gewonnen door Set Up.

In de vierde set was de weerstand van Apollo 8 gebroken. Het werd steeds slordiger aan de kant van de tegenstander en hierdoor is deze set nooit echt in gevaar gekomen. Set Up speelde deze set netjes uit en zette een stand van 25-17 op het bord.

Volgende week staat de wedstrijd tegen CSV H1 in Zwolle om 19:30 op het programma.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 11 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 11 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 11 uur geleden