Reflex pakt volle winst en koppositie

KAMPEN - De volleybalsters van Zalsman/Reflex presteren tot dusver uitstekend in de competitie. Zaterdag werd met 4-0 gewonnen van LVC. Na twee wedstrijden staat Reflex aan kop in de derde divisie B.

Reflex kende in de eerste set een vliegende start. De dames begonnen scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd en algauw stond er een voorsprong van 20-8 op het scorebord. Enigszins verrast door deze voorsprong was de focus aan de kant van Kampen even weg. LVC kwam wel dichterbij, maar Reflex won de set ruim met 25-16.

In de tweede set lukte het Reflex niet om een groot gat te slaan. LVC bleef aanhaken, maar moest uiteindelijk toch capituleren: 25-20.

In de derde set zette Reflex de tegenstander flink onder druk. Reflex liep weg en pakte deze set overtuigend met 25-13.

In de vierde set nam Reflex wederom het voortouw. LVC wist echter een goede serviceserie neer te zetten, waardoor Reflex op achterstand kwam (6-10). Daarna stelde Reflex orde op zaken en haalde ook deze set binnen: 25-18. Komende zaterdag speelt Reflex in Leeuwarden tegen Leevoc.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 14 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 14 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 14 uur geleden