Stockfoto

Twee keer winst Reflex

ELBURG - De volleyballers van Reflex hebben zaterdag de derby bij EVV goed doorstaan. De Kamper ploeg nam drie punten meer uit Elburg via een 1-3 overwinning. De dames van Reflex wisten hun koppositie te verstevigen.

Reflex had het lastig tegen EVV. De eerste set ging met 21-25 naar de bezoekers. Daarna maakte Reflex aan het einde van de set het verschil (22-25). In de derde set poetste Reflex een achterstand weg. Uiteindelijk pakte EVV toch deze set (27-25). In de laatste set nam Reflex al snel een voorsprong en sleepte vervolgens deze set met 19-25 binnen.

De dames moesten het als koploper thuis opnemen tegen de nummer twee CSV. In de eerste set ging het alle kanten op. Uiteindelijk won CSV deze set met 24-26. In de tweede set stelde Reflex orde op zaken (25-15). In de derde set ging het lange tijd gelijk op. CSV sloeg uiteindelijk een gaatje en won met 20-25.

In de vierde set had Reflex de zaken verdedigend en blokkerend goed op orde. Met 25-18 ging deze set naar de thuisploeg. In de vijfde set wist Reflex drie matchpoints weg te werken. Uiteindelijk werd het derde matchpoint door Reflex verzilverd (18-16). Reflex deed met deze krappe zege goede zaken en staat nu vier punten los op CSV.

Gerard Meijeringh

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 22 uur geleden
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21