's-Heerenbroek redt het niet tegen ZAC

ZWOLLE ? 's-Heerenbroek had na twee speelronden nog kans op plaatsing voor de volgende bekerronde. Dan moest er wel gewonnen worden tegen ZAC. Dat lukt niet. De Zwolse tweedeklasser won met 1-0.

's-Heerenbroek had het voor rust moeilijk tegen ZAC. Op het middenveld kwam het steeds een stapje te laat. Toch waren er kansen op een voorsprong. Willard Visscher slaagde er alleen voor de doelman niet in om de trekker over te halen. Daarnaast was er een goede kopkans voor Kees van Bruggen. In de 36ste minuut kwam ZAC op 1-0. De Zwollenaren profiteerden van een persoonlijke fout .

Na rust had 's-Heerenbroek het beter staan. William Meuleman en Gert Kwakkel kregen kansen, maar het bleef bij 1-0.

Volgens 's-Heerenbroek-trainer Anton Visscher had zijn ploeg wel een remise verdiend. Wel kijkt hij tevreden terug op de bekerwedstrijden, waarbij 's-Heerenbroek goed voor de dag kwam tegen sterke tegenstanders. ?We gaan met goede moed de competitie in.?

Zalk en VV Kampen kwamen zaterdag ook in actie in de beker, maar waren al uitgeschakeld. Zalk, dat zaterdag een slappe indruk maakte, verloor met 5-1 bij Heerde. Jorik Schuur scoorde de enige Zalker treffer. VV Kampen ging met 3-2 onderuit bij WZC Wapenveld. Voor Kampen scoorden Ben Mansour en René Dorgelo.