Afbeelding
Foto: Tennekes

Go-Ahead Kampen legt met Gert van Duinen ambitieuze jonge trainer vast

Sport


KAMPEN - Go-Ahead kampen heeft een opvolger gevonden voor Marco Roelofsen dit na dit seizoen vertrekt. Gert van Duinen wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de Kamper eersteklasser. Met Van Duinen heeft de club een jonge trainer in huis gehaald. Van Duinen is pas 32 jaar.

Dit seizoen had Van Duinen geen club, maar in november werd hij door SV Bedum vastgelegd als hoofdtrainer voor de rest van het seizoen. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Van Duinen al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo was drie seizoen hoofdtrainer bij HZVV. Ook fungeerde hij als assistent bij de JO19 van eredivisionist FC Groningen, had hij HZVV 2 onder zijn hoede en was hij jeugdtrainer (A1 en B1) bij Achilles 1894.

“Gert van Duinen is een ambitieuze trainer die jonge spelers wil ontwikkelen en ervaren spelers beter wil maken. Daarnaast is hij ook een prettig mens. Wij willen graag met Gert van Duinen het seizoen 2021-2022 in”, aldus voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead Kampen.

Van Duinen spreekt van een mooie uitdaging. “Deze klus lijkt op mijn eerdere uitdaging bij HZVV. Ook Go-Ahead wil naar de hoofdklasse en daar op stabiele wijze in spelen. Ik vind het een super mooie uitdaging. Daarnaast vind ik het ook mooi dat ik een voor mij nieuwe regio ga werken”, aldus Van Duinen.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 15 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 17 uur geleden