Take Court Toernooi valt in de smaak

Sport

IJSSELMUIDEN ? Het door Stichting Welzijn in Kampen georganiseerde Take court toernooi is een enorm succes. In totaal hebben 28 teams zich opgegeven om deel te nemen aan dit toernooi. Dit komt neer op een deelname aantal van ongeveer 200 jongeren uit de gemeente Kampen van de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs.

Het succes is overweldigend volgens de medewerkers van Stichting Welzijn in Kampen. ?We wisten wel dat er vraag naar een dergelijke activiteit was, maar van zoveel teams hadden we eigenlijk alleen maar kunnen dromen?, aldus Michel van Olst, welzijnswerker bij de stichting.

Het toernooi is ook bedoeld om het talent van jongeren die betrokken worden in de organisatie te vergroten en te versterken. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door sponsoring van de lokale bedrijven, namelijk BEMOG, Beter Wonen, Mondria advies, John's Wear en Berg makelaardij.
Op vrijdagavond 26 juni is de grote finale op het Take Court in IJsselmuiden. Om niet alleen de voetballers een plezier te doen is tegelijkertijd het eindfeest van jeugdhonk The Take gepland. Hier zijn verschillende side-events georganiseerd, zoals een grote opblaasbare hindernisbaan. Daarnaast is er ook de keuze om een lekker los te gaan op de nieuwste hits door middel van de nieuwe trend: Silent Disco. Bij dit populaire concept heeft elke bezoeker een koptelefoon op waarmee de muziek wordt afgespeeld.