Go-Ahead verliest eerste oefenduel

KAMPEN ? Go-Ahead Kampen heeft donderdagavond een oefenduel tegen Rohda '46 verloren. De zaterdageersteklasser uit Leusden won met 1-2.

In de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe kwam Go-Ahead al in de 8ste minuut op achterstand door een doelpunt van Cedric Sangwa. Twee minuten later scoorde Jorin Riezebos de gelijkmaker. In blessuretijd zorgde Yasin Isiken voor 1-2.

Na rust was Go-Ahead enkele keren dichtbij de gelijkmaker, maar Arjan Wiegers, Gerhald Visscher en Luuc Knul scoorden niet.

Bij zijn debuut als hoofdtrainer van Go-Ahead kon Edwin van Nijen niet beschikken over Madih Doufikar, Samir Merraki, Murat Acikgoz, Tim Noordman en Laurens van Keulen. Direct na rust bracht de Zwolse trainer zeven wisselspelers in. De nieuwelingen Gerhald Visscher, Sjaak Buitink en Reinier Romkes kwamen ieder in actie.