Afbeelding

Twee keer NK-goud voor Wilhelmina/IJGV

Sport

ZWOLLE - Wilhelmina/IJGV heeft afgelopen zaterdag twee nationale titels behaald bij het Nederlands kampioenschap acrogym in Zwolle. Goud was er voor het herenpaar Semijn Ho Tham bij de senioren en Jille Kwakkel en het pupillentrio Demi Dietrich, Eline Hanekamp en Annemijn de Wilde.

Het duo Semijn Ho Tham Kouie en Jille Kwakkel liet wat slordigheden zien in de oefening. Toch was de score voldoende voor de nationale titel. Het drietal Demi Dietrich, Eline Hanekamp en Annemijn de Wilde had opnieuw een topdag. Bij bijna alle voorgaande wedstrijden pakte dit trio goud. Het talentvolle acroteam van Wilhelmina/IJGV maakte de hoge verwachtingen waar door met grote overmacht ten opzichte van de concurrentie goud te pakken.

Bij de damesparen eindigden Esra van ?t Oever en Roos Schreuder als zevende. Bij de E-junioren deelden de teams Iris Weyers/ Madelon van der Kamp/Merle Hanekamp en Iris van Keulen/Milyn Schilder/Noor Koelewijn de zevende plek. Bij de senioren damesparen was er een twaalfde plaats voor Mendy de Lange en AnneChristine Hollander.