Weer winst voor Ricardo Brink

OSCHERSLEBEN - Ricardo Brink heeft afgelopen weekeinde ook de tweede race in de Dutch Superbike gewonnen. Na zijn zege op het TT-circuit in Assen, won hij zondag ook in het Duitse Oscherleben.

Ricardo Brink kwam in de eerste race niet als winnaar over de streep. De Deense gastrijder Alex Schacht was het snelst, maar hij deed buiten mededinging mee. Brink kwam als tweede over de finish en werd daarom uitgeroepen tot winnaar van de eerste race.
In de tweede race leek Schacht opnieuw op weg naar de zege, maar hij viel uit. Brink kwam aan kop en stond zijn leidinggevende positie niet meer af. De volgende ronde in de Dutch Superbike staat gepland van 2 tot en met 4 juli op de Nurburgring.

Twee KWC’ers
naar EK in Zolder

BARENDRECHT - Elf BMX’ers van KWC stonden afgelopen weekeinde aan de start bij de eerste wedstrijd van de topcompetitie in Barendrecht. Twee leden van de Kamper Wielerclub hebben zich weten te plaatsen voor het EK.

Ryan Hartman (Boys 15 jaar) en Celia Visch (Girls 15-16 jaar) kwamen net naast het podium terecht en behaalden een vierde plaats. Ze hebben zich geplaatst voor het EK, dat in het weekend van 10 en 11 juli wordt verreden in het Belgische Zolder.

Lauren Minnema reed als 7-jarige in de klasse girls 5-8 jaar en eindigde als zevende.

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 9 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 11 uur geleden