IJVV wint ruim van OZC

IJSSELMUIDEN ? IJVV heeft zaterdag met 6-0 gewonnen van OZC Ommen, de ploeg van oud IJVV-trainer Han Hanekamp. Roelof van den Berg en Tom Bruintjes scoorden ieder twee keer.

IJVV deed al in het eerste kwartier goede zaken. Grote man was in deze periode Roelof van den Berg. In de 9e minuut kopte hij raak uit een voorzet van Chiel Buikema. Drie minuten later was Van den Berg wederom trefzeker. In de 42ste minuut deelde Gerjon van den Berg de genadeklap uit aan OZC. Zijn vrije trap vloog via de onderkant van de lat in het doel.
Hierna knapte er wat bij OZC en ging IJVV op dezelfde voet verder. Vlak voor het rustsignaal kopte Tom Bruintjes de 4-0 binnen.

In het tweede bedrijf kwam IJVV nog twee keer tot scoren. In de 61ste minuut maakte invaller Mark Lorist 5-0. Bruintjes bepaalde in de 83ste minuut de eindstand op 6-0.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00