Willibrord Sleifer

Tweede nederlaag op rij voor Go-Ahead Kampen

EDE - Go-Ahead Kampen heeft zaterdag weer dure punten verspeeld. Na de onnodige nederlaag bij SDV Barneveld ging de ploeg van trainer Gert van Duinen zaterdag met 3-2 onderuit bij DTS Ede.

Beide teams deden weinig voor elkaar onder in een wedstrijd waarin beide ploegen redelijk voetbal lieten zien. In de 18e minuut kwam DTS Ede via een goede goal op voorsprong. Tien minuten later stond het alweer gelijk. Kees Tol werd goed bediend en schoot de bal in de korte hoek.

Daarna liet DTS enkele goede kansen liggen. Vervolgens sloeg Go-Ahead wel toe. Vlak voor rust zorgde Dyon Kleppe ervoor dat Go-Ahead met een 1-2 voorsprong de kleedkamer op kon zoeken. Op aangeven van Nick Hendriks kopte hij raak.

In de tweede helft verzuimde Go-Ahead op 1-3 te komen en kon Go-Ahead de voorsprong niet vasthouden. De bezoekers werden twee keer geklopt na een corner (57ste en 69ste minuut). Daarna ging Go-Ahead voor de gelijkmaker, maar de ploeg miste rust om kansrijke situaties goed uit te spelen. De ploeg creëerde één goede kans, maar ook die werd om zeep geholpen.
Ondanks de nederlaag was Gert van Duinen niet ontevreden. “Het was een stuk beter dan een week eerder. Onze selectie en ook het uitvoeren van onze speelwijze worden steeds completer.”

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 5 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 5 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 5 uur geleden