Brezo/KBS Set Up doet zichzelf tekort in Groningen.

Groningen 4 december - Brezo/KBS Set Up moest opnieuw een wedstrijd in Groningen spelen. Was het een week eerder Donitas, nu moest men het opnemen tegen Veracles. De tegenstander stond in de competitie 1 plekje hoger.

De eerste set begon Set Up niet goed. De pass kwam niet en er werd al gauw omgeschakeld naar een drie-mans pass. Ook aanvallend werd er weinig gescoord.
De set ging dus ook terecht naar Veracles met 25-16.

In de tweede set werd er wat gewisseld maar dit bracht ook niet het gewenste resultaat. Er werden teveel persoonlijke fouten gemaakt en de pass werd niet goed verzorgd 25-23.

Ook de derde set was er geen beleving en aanvallend kwam men niet vaak genoeg langs het blok van de tegenstander 25-16.

Er werd goed gestart in de vierde set en Set Up nam een 4-1 voorsprong. Veracles verdedigde veel en aanvallend werd er door de thuisploeg gescoord. De set ging verloren met een klein verschil. 25-23.

Al met al een terechte, maar zure nederlaag voor de mannen van Brezo/KBS Set Up.

Volgende week weer een uitwedstrijd, dan is in Slagharen Side-Out de tegenstander.