VV Kampen onderuit tegen SEH

KAMPEN ? VV Kampen scoorde zaterdag drie keer, maar dat kon een nederlaag niet voorkomen. SEH won met 3-5.

?SEH heeft voetballend iets meer in huis. Organisatorisch konden we dat lange tijd in bedwang houden?, aldus Kampen-trainer Arjan ten Hove. In de 24ste minuut kwam Kampen op 1-0. Uit een goede aanval scoorde Max van Moll. In de 31ste minuut kwam SEH langszij. VV Kampen probeerde compact te spelen en bij vlagen druk te zetten.

Dat kwam aanvankelijk goed uit de verf. Met een  schot zorgde Revelino Sabono voor 2-1. SEH ging daarna 1 op 1 spelen en daar had Kampen moeite mee. In de 64ste minuut maakte SEH 2-2. Vijf minuten later keek Kampen voor het eerst tegen een achterstand aan.

Kampen volgde vervolgens het voorbeeld van SEH. Deze 1 op 1-tactiek betaalde zich uit. Sabono scoorde uit een vrije bal van Osman Temirci. In dezelfde minuut scoorde SEH echter de 3-4. Dit was de genadeklap. In blessuretijd tekende SEH voor de 3-5 eindstand.

Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden