Afbeelding

Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap uitgebreid

Sport

KAMPEN ? Zaalvoetbalvereniging Futisala houdt zaterdag 27 december voor de derde keer het Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap in Sporthal De Reeve. Het aantal teams is gegroeid naar acht ploegen.

Dit jaar is het deelnemersveld verder uitgebreid en de competitieopzet iets gewijzigd. Er wordt in twee poules van vier teams gestreden om de beker. Voor het eerst komen alle veldvoetbalclubs uit de plaats Kampen in actie, aangevuld met twee Kamper zaalvoetbalteams en gastteam asv Dronten. Ook IJVV uit IJsselmuiden is weer van de partij.

Al met al is de bezetting met Go-Ahead Kampen (winnaar 2013), DOS Kampen (winnaar 2012), KZVV  '75 (finalist 2013), Futisala (finalist 2012), KHC, IJVV, VV Kampen en asv Dronten sterker dan ooit. De organisatie hoopt hiermee het succes van voorgaande edities te overtreffen. Vorig jaar werd de tweede editie van het evenement druk bezocht.

Na de poulefase is er een show van diabolo artiest Rens van Driel, die deze middag garant staat voor spektakel. Aansluitend zullen tussen 15.00 en 16.00 uur de beste vier ploegen uit gaan maken wie de beker dit jaar in de prijzenkast bij mag zetten.