Brezo/KBS Set Up komt te kort tegen Donitas H2.

Groningen 22 november - De volleyballers van Brezo/KBS Set Up hebben afgelopen zaterdag in Groningen een nederlaag geleden tegen het lager geklasseerde Donitas. In een slechte wedstrijd was de Groningse ploeg de heren uit IJsselmuiden nipt de baas (3-2).

De wedstrijd werd gekenmerkt door slechte periodes aan beide kanten, zo ook de eerste set. Het goede niveau wat Set Up al een aantal weken in de trainingen laat zien, kon maar in een aantal momenten gehaald worden en de foutenlast was veel te hoog. Daar profiteerde Donitas dankbaar van. Ook aan die zijde van het net was het niveau niet hoog, maar voldoende voor winst in de eerste set (1-0).

In de tweede set had Donitas het initiatief, maar keerde het tij halverwege de set. Door meer servicedruk en een lagere foutenlast kon Set Up de achterstand inhalen en ombuigen tot een voorsprong, wat resulteerde in setwinst. (1-1)

Ook de derde en vierde set kende een wisselvallig beeld. In de derde set kon Set Up het niveau uit de vorige set niet doortrekken en was Donitas weer sterker. (2-1) In de vierde set kon Set Up op een dosis vechtlust en een aantal wissels de set binnen halen. (2-2)

In een spannende vijfde set ging het tot de kantwissel bij 8-7 voor Donitas, gelijk op. Daarna was het echter de ploeg uit Groningen die met meer overtuiging de punten scoorde en zo de set en de wedstrijd naar zich toe kon trekken. (3-2)

Na deze wedstrijd staat Brezo/KBS Set Up op een gedeelde 6de plaats in de 2de divisie. De plek wordt gedeeld met de heren van Veracles uit Groningen. Dit team is op donderdag 4 december in Groningen, de volgende tegenstander van de heren uit IJsselmuiden.

Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17