'Wij kunnen het iedereen lastig maken'

Sport

KAMPEN ? KHC kwam er in de eerste helft niet aan te pas, maar gooide na rust alle registers open. ?Voor rust toonden we misschien teveel ontzag voor DOS, maar dat hoeft niet. Als wij druk zetten, kunnen we het iedere tegenstander lastig maken?, aldus KHC'er Tom Diender.

Het beeld van KHC in de wedstrijd tegen DOS was hetzelfde als een week eerder tegen Go-Ahead Kampen. ?Na rust speelden we vol passie en beleving. Dan kun je zien dat volop druk zetten onze kwaliteit is.?

KHC beleefde een aarzelende start van de competitie, maar komt er steeds beter in. ?We hebben wat nieuwe gezichten en een andere manier van spelen met Jeffrey de Nooijer als diepste spits. Dat was even wennen. Ook voor Jeffrey. Hij komt uit de derde klasse en is een tweespitsen-systeem gewend, maar het is een goede spits. En in de zestien is er geen betere, dan is hij dodelijk.?

Diender is blij dat het beter gaat met KHC. ?We hebben nu de opwaartse lijn te pakken en dat maakt het leuk. Als je steeds verliest, kom je in een dip en dan kom je er op een gegeven moment niet meer uit.?

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.