VV Kampen voor rust weggespeeld

KAMPEN ? VV Kampen was zaterdag niet opgewassen tegen Swift '64. De ploeg verloor met 0-4. Alle treffers vielen voor rust.

Kampen kwam na bijna een kwartier op achterstand. In de 30ste minuut viel de 0-2. In het laatste kwartier voor rust kwam Swift nog twee keer tot scoren. Kampen kwam niet verder dan een kans voor Revelino Sabono. Hij werd echter te ver naar buiten gedreven. Zijn inzet eindigde in de handen van de keeper.

Kampen speelde een matige eerste helft. ?Ik had gehoopt dat onze ondergrens omhoog was gegaan, maar we zijn er weer doorheen gezakt. Dat vind ik teleurstellend?, aldus Kampen-trainer Arjan ten Hove. ?We begonnen niet goed aan de wedstrijd. Swift heeft teveel kwaliteit om daar geen gebruik van te maken. Onze linies lagen veel te ver uit elkaar. In de eerste helft zijn we helemaal weggespeeld.?

Na rust herstelde Kampen zich enigszins, maar de thuisploeg kon geen moment terug in de wedstrijd komen. Doordat Kampen organisatorisch meer grip had, en Swift niet meer zo nodig hoefde, bleef Kampen meer leed bespaard.

Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 35 minuten geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 43 minuten geleden