Brezo/KBS Set Up komt net tekort tegen Animo'68.

IJsselmuiden 4 oktober - Na vorige week tegen Lycurgus heren 2 in Groningen, stond vandaag Animo'68 uit Assen op het programma in de ?Oosterholthoeve".

De eerste set werd scherp begonnen. Met veel service druk liet Brezo/KBS Set Up de tegenstander niet aan volleybal toe komen. Deze goede opening van de wedstrijd resulteerde zelfs in een 23-8 voorsprong. Daarna probeerde Animo'68 wat terug te doen maar te vergeefs. 25-14.

Set twee werd wederom goed gestart door de thuisploeg. Bij een voorsprong van 8-4 nam de tegenstander een time-out. Hierna begonnen de mannen uit Assen scherper te spelen. Er waren meer rally's te zien en aan het einde van de set stond het 24-24. Het was toch Animo'68 die de set uiteindelijk binnen haalde met 27-29.

De derde set had Brezo/KBS Set Up moeite om zich te herpakken naar de teleurstelling van set twee. Er werden meer fouten gemaakt en kwam de thuisploeg op grote achterstand. Deze set ging dan ook naar de tegenstander met 25-10.

In set vier werd er alles aan gedaan door de IJsselmuidenaren om er een vijfsetter uit te slepen. Bij een voorsprong van 21-18 voor de thuisploeg, nam de tegenstander een time-out. Animo'68 kwam weer langs zij. Coach Siemen Klaver nam nog een time-out op 23-24 maar ging ook deze set en daarmee de wedstrijd naar Animo'68. 23-25

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 16 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00