vlnr Lotte Kuijer, Luna Ninaber, CHayenne Kolk, Isa Harwig en Sylvie Koenderman
vlnr Lotte Kuijer, Luna Ninaber, CHayenne Kolk, Isa Harwig en Sylvie Koenderman

Wederom topprestaties voor de meiden van RKDOS!!

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

1e plaats voor RKDOS Middenbouw niveau 4 ?? ??

Vandaag mochten Isa Harwig, Luna Ninaber, Sylvie Koenderman en Lotte Kuijer deelnemen aan hun eerste wedstrijd van het seizoen! 

Helaas kon Tess van Mulligen niet deelnemen in verband met een blessure. 

De dames begonnen op sprong. Ze sprongen allemaal een fantastische overslag. Voor Luna leverde het een 3e plek op op sprong. Door naar brug. Isa turnde een mooie kip en iedereen liet een salto als afsprong zien! Voor Isa een 1e plek op brug. 

Op balk waren de zenuwen wat aanwezig, waardoor drie meiden de balk vroegtijdig moesten verlaten.  Ondanks de val, werden er torenhoge scores neergezet. Sylvie werd 3e op balk.

Als laatste naar vloer. Lotte turnde hier voor het eerst een arabier flikflak. Lotte werd op vloer 2e. 

De vier meiden mochten de gouden medaille in ontvangst nemen ????

Daarnaast werd Luna individueel 2e, Sylvie 5e, Isa 6e en Lotte 11e. 

De trainers kijken terug op een succesvolle wedstrijd!! ??

Prima resultaten in Hengelo

Naast de meiden van de middenbouw 4e divisie hadden ook de junioren van supplement E een vroege wedstrijd in Hengelo. Het was voor Sterre Hommes, Hilde Poll en Nora Leurink de eerste wedstrijd van het seizoen dus ze waren best zenuwachtig. De meiden waren gestart op vloer waar de meiden een mooie uitstraling lieten zien. Nora turnde voor het eerst een Arabier twistsalto op vloer! Op naar sprong waar de meiden naar kunnen strak gesprongen hebben. Sterre eindigde hier als 3e en Hilde als 5e. Op naar brug, alle meiden hebben netjes door geturnd met minimale stopjes in de oefening. Hilde werd 4e op brug. Als laatste hadden de meiden balk. De balk blijft altijd een moment opname. De meiden hebben strak geturnd maar hadden te veel wiebeltjes en helaas ook hier en daar een val. Sterre turnde strak en bleef op de balk. Dit resulteerde in het eindklassement met een 6e plaats voor Sterre, 10e plaats voor Hilde en Nora eindigde op de 18e plaats. Super gedaan meiden!

Sterre Hommes, Hilde Poll en Nora Leurink

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.