VV Kampen geeft teveel ruimte weg

WAPENVELD ? VV Kampen is zaterdag tegen een fikse nederlaag aangelopen. WZC Wapenveld won met 5-0.

In het eerste kwartier kregen beide ploegen kansen. Het was echter WZC dat twee keer scoorde. Vervolgens raakte VV Kampen uit een vrije trap nog de paal. In de laatste minuten voor rust kwam Kampen op een kansloze achterstand toen WZC twee keer scoorde. Na rust wist Kampen de schade beperkt te houden. WZC bepaalde in de 80ste minuut de eindstand op 5-0.

Volgens Kampen-trainer Arjan ten Hove gaf zijn ploeg als team teveel ruimte weg. ?We speelden niet compact genoeg. De linies lagen niet goed bij elkaar. WZC heeft de kwaliteiten om daar gebruik van te maken.?

Wel was Ten Hove positief over de tweede helft. ?Toen hebben we bij vlagen aardig gevoetbald. We kregen wat kansjes, maar WZC hoefde ook niet meer zo nodig. Ik ben wel tevreden dat we rustig zijn gebleven. Het mooiste compliment kregen we van de scheidsrechter. Die vond het knap dat we na een 4-0 ruststand zo positief zijn blijven voetballen.?