KHC eindigt met driepunter

KAMPEN - KHC heeft de competitie afgesloten met een overwinning. SVZW werd op Sportpark De Venen met 4-2 verslagen. Kevin Olaria nam op prima wijze afscheid van KHC. Hij scoorde twee keer en leverde één assist.

KHC kwam in de 21ste minuut op achterstand door een rake kopbal van Maarten Jansen. Vlak voor rust kwam KHC langszij. Hushan Ali schoot fraai raak uit een vrije trap.

Na de rust kregen beide ploegen kansen, maar het was SVZW dat weer op voorsprong kwam via Luuk Geelen in de 56ste minuut. Tien minuten later trok Kevin Olaria de stand gelijk op aangeven van Boaz Smits. In de slotfase trok KHC het duel naar zich toe. In de 87ste minuut was Olaria weer trefzeker. Dit keer was Jorik Schuur de aangever. Even later tekende Boaz Smits voor de 4-2 eindstand, na goed voorbereidend werk van Olaria.

KHC als tiende geëindigd in de eerste klasse D. “Ik ben blij met de 30 punten die we hebben gehaald en dat we de rug hebben kunnen rechten en ons op een bepaalde manier hebben laten zien in Kampen”, aldus KHC-trainer Kenan Durmusoglu. “De jongens hebben een mooie ontwikkeling doorgemaakt. We zijn moeilijk te verslaan en de jongens hebben er keihard gevochten. Er is er meer voetballend vermogen in de ploeg gekomen. Het is een goed seizoen geweest.”