Matige eerste helft nekt Go-Ahead

KAMPEN ? Go-Ahead heeft zaterdag met 1-2 verloren van csv Apeldoorn. Een matige eerste helft deed de ploeg van trainer Marcel van der Steege de das om. In het eerste bedrijf kwam Go-Ahead met 0-2 achter. Deze negatieve marge kon Go-Ahead in de tweede helft niet meer wegwerken. Go-Ahead begon matig tegen csv Apeldoorn. ?We hebben in de eerste helft niet de arbeid verricht en druk gezet zoals je van ons mag verwachten.?, aldus trainer Marcel van der Steege. ?Ook maakten we vaak de verkeerde keuzes. We waren niet in staat om vloeiend te voetballen. Dat geeft niet, als je maar werkt en genoeg druk zet op de tegenstander.? Go-Ahead kreeg in de eerste helft twee dure treffers tegen (28 en 31e minuut). ?We doen het onszelf aan. Zij nemen een vrije trap en wij staan uit de organisatie en laten ons verrassen.? In de 31e minuut scoren de gasten na een scherp ingedraaide vrije trap, waarbij de verdediging van Go-Ahead, volgens Van der Steege, ook niet helemaal vrijuit gaat. De matige eerste helft leidde tot een woedeuitbarsting van Van der Steege. ?Ik was boos in de rust. We hebben er in de eerste helft niet alles aan gedaan. De spelers waren teveel bezig met dingen die niet goed gingen.? Na rust zag het publiek een ander Go-Ahead. De ploeg ging gretig op jacht naar succes. In de 52e minuut was het al raak. Jurrian Zandbergen scoorde uit een voorzet van Djeston Roosblad. Daarna kon Go-Ahead niet doordrukken. Vlak voor tijd was Go-Ahead nog dicht bij de gelijkmaker. Na een scherpe voorzet van Madih Doufikar had Eddo Wesselink de bal voor het intikken, maar zover kwam het niet. Het kamp van Go-Ahead vond dat Wesselink werd aangetikt, maar de arbiter liet doorspelen. ?Het kwartje viel niet onze kant op, maar de spelers moeten leren dat fouten in de hoofdklasse gelijk worden afgestraft en dat je maar een beperkt aantal kansen krijgt.?

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 15 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 16 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 17 uur geleden