Teleurstellende remise DOS Kampen bij Rouveen

ROUVEEN - DOS Kampen is dinsdagavond niet verder gekomen dan een teleurstellende 1-1 bij Rouveen. Toch mocht de Kamper ploeg daar nog blij mee zijn. De betere kansen waren voor Rouveen. DOS kwam in de 20e minuut op voorsprong via Matthijs Winters. De ploeg bleef daarna de wedstrijd dicteren, maar had grote moeite om openingen te vinden. Na rust zakte DOS steeds verder weg. DOS had veruit het meeste balbezit, maar Rouveen werd steeds gevaarlijker in de counter. In de 65e minuut kwam de thuisploeg langszij. Daarna liet Rouveen enkele goede kansen liggen op de zege. Trainer Jan Okke Koers was niet tevreden met het spel van zijn ploeg. "Veel jongens speelden onder hun eigen niveau. We hebben een goede serie neergezet. Dan kun je ook een keer een slechte wedstrijd spelen. Dat hoort bij het proces van een jonge groep."