IJVV wint bij Unicum

LELYSTAD - IJVV heeft de zege tegen BAS een goed vervolg gegeven. In Lelystad werd Unicum met 0-2 verslagen. Het publliek hoefde zich absoluut niet te vervelen bij deze wedstrijd. "Het was een open rommelige wedstrijd, met veel kansen voor beide teams. Wij kregen de meeste kansen en waren scherper in de afrondingf", aldus IJVV-trainer Herben Visscher. Na een half uur spelen kwam IJVV op voorsprong via Chiel Buikema, die in de beginfase nog een goede kans liet liggen, door te nonchalant af te werken. Daarna sloeg bij IJVV de twijfel toe. Beide ploegen kregen kansen, maar het bleef bij 0-1. Ook na rust hinkte IJVV op twee gedachten. De voorsprong verdedigen of op zoek gaan naar een tweede treffer. In het tweede bedrijf hield keeper Albert Jan Meuleman IJVV op de been met enkele uitstekende reddingen. IJVV kwam in de 65ste minuut op 0-2 via een van richting veranderd schot van Hussain Al Waily. Daarna kwam IJVV onder grote druk. Met veel kunst- en vliegwerk bleef IJVV op de been en kreeg het ook enkele goede kansen op 0-3.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 10 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 12 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 15 uur geleden