Weer ruime zege Zalk

ZALK ? SV Zalk heeft ook de tweede wedstrijd na de winterstop ruim gewonnen. De ploeg won trainer Dik Runherd zette VSW met 5-0 aan de kant. Na een stroeve start pakte Zalk tegen VSW al snel de regie in handen. In de 28ste minuut viel de eerste treffer. Na een overtreding op Sander Vinke verdiende Zalk een strafschop. Aart Schreuder trapte de penalty feilloos binnen. Een minuut later deelde Zalk weer een tik uit. Een voorzet van Gerjo Vijge werd binnen gekopt door Gertjan Klein. In de 38ste minuut moest VSW met tien man verder, omdat Ramon van den Bosch een tweede gele kaart kreeg. Zalk buitte de numerieke meerderheid in de tweede helft goed uit. In de 64ste minuut zorgde Aart Schreuder voor 3-0. Drie minuten later maakte Simon van Halm er 4-0 van. Zeven minuten voor tijd tekende Jurjen Hofstra voor de 5-0 eindstand. Zalk-trainer Runherd sprak van een mooie overwinning. ?Je kunt zien dat we zijn gegroeid. We geven niet veel meer weg en we slaan momenteel op de juiste momenten toe.?