Weer grote nederlaag Wilsum

GRAMSBERGEN ? Wilsum is ook bij Gramsbergen tegen een grote nederlaag aangelopen. Net als een week eerder tegen Storica gingen de oranjehemden met 5-0 onderuit. Wilsum trad dit keer aan met drie spitsen en kreeg in de 7e minuut een domper te verwerken. Laatste man Gert Barneveld verstapte zich en raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie. Daarna lag het initiatief bij Gramsbergen, maar de ploeg kon nauwelijks iets creëren. Toch kwam de thuisploeg in de 33e minuut op voorsprong, geholpen door Wilsum. Jongeling Sonke de Velde speelde te kort terug op keeper Raymond van de Wetering. De goalie bracht in eerste instantie redding, maar in de rebound scoorde Gramsbergen. Direct na rust liet De Velde een goede kans liggen. Even later (52e minuut) viel de treffer aan de andere kant. Na deze treffer knapte er wat bij Wilsum. De ploeg liep achter de feiten aan en Gramsbergen voerde de score op tot 5-0. Trainer Jan Stoffer raakt niet in de war door de nederlaag. ?Onze doelstelling is om derde van onderen te eindigen. HTC en SVV hebben ook verloren. De achterstand op deze ploeg bedraagt dus nog steeds maar drie punten.?