Dames Reflex met winst de winterstop in

HARDENBERG - De dames van Reflex hebben zich zaterdag hersteld van de zwakke beurt van een week eerder. Tegen Kangeroe won de De volleybalsters van Reflex met 1-3. Reflex begon rommelig. Omdat Kangeroe ook veel fouten maakte, kon de Kamper ploeg toch de eerste set met 22-25 naar zich toetrekken. In de tweede set ging het niet veel beter. Verdedigend ?stond het niet lekker' en aanvallend was het allemaal net iets te voorspelbaar. Kangeroe was verdedigend sterk en stond lang op voorsprong. In het slot toonde Reflex mentale weerbaarheid. Op de service van de goed ingevallen Leonie Kuiper werd een achterstand van 24-19 omgezet in 24-23. Reflex dacht vervolgens met een killblock van Yasmina Boutaleb en Ellen Pieffers de 24-24 te maken, maar de tweede scheidsrechter had een verder voor iedereen onzichtbare netfout geconstateerd waardoor de set met 23-25 naar Hardenberg ging.In de derde set trok Reflex het dominante spel van het laatste deel in de tweede set door. De ploeg van Hans Verstappen ging fel van start en daar had Kangeroe absoluut geen antwoord op. Met duidelijke cijfers (15-25) ging de set naar Reflex. Pas in de vierde set keerde de spanning terug. Kangeroe leek met een 14-10 voorsprong een vijfde set af te willen dwingen maar met het nodige vechtvolleybal kwam Reflex toch weer dichterbij en werd de vierde set én de wedstrijd gewonnen met 22-25.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 4 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 4 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 7 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 15 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 15 uur geleden
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 16 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 17 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen gisteren
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57