KHC ruim langs Joure

KAMPEN - KHC heeft zaterdag een klinkende bekerzege geboekt tegen SC Joure. Op Sportpark De Venen won de Kamper eersteklasser met 4-1.Tegen het uit de zondag hoofdklasse C gedegradeerde SC Joure kwam een gretig KHC al in de 3e minuut op voorsprong via een rake vrije trap van Leroy Knol. KHC had een duidelijk overwicht en bouwde de score verder uit. In de 21ste minuut scoorde Knol ook de 2-0. Vervolgens tilde Maurice Hofstra de stand naar 4-0 via een harde inzet en een frommelgoal. Uitblinker Justin Drost was nog dicht bij de 5-0, maar zijn inzet ging rakelings naast. Na rust controleerde KHC het duel. Via een goed genomen corner scoorden de Friezen nog de 4-1. Na wat teleurstellende oefenpotjes kende KHC met de zege een prima start van het seizoen.