Verdienstelijke remise voor 's-Heerenbroek

HATTEM ? 's-Heerenbroek kwam zaterdag goed voor de dag tegen titelkandidaat Hattem. Dat leverde een knap gelijkspel op: 2-2.Voor rust had 's-Heerenbroek het moeilijk in Hattem. De ploeg van trainer Gert Vosjan kreeg geen grip op het spel van Hattem. De thuisploeg was enkele keren gevaarlijk, maar 's-Heerenbroek-keeper Laurens Visser greep enkele keren goed in. Na rust leek Hattem op weg naar een simpele zege. Vlak na rust viel de 1-0. Negen minuten later was het weer raak. 's-Heerenbroek herpakte zich echter goed en maakte snel de aansluitingstreffer. Na een goede diepe bal van Wiliam Meuleman maakte Gert Kwakkel het in de 58e minuut goed af. In de 67e minuut tekende Gilliam Bien voor de gelijkmaker. Daarna kregen beide ploegen kansen. Namens 's-Heerenbroek raakte Wessel van Dijk de paal en werd een poging van Wiljen van Ittersum gepakt door de keeper. Zaterdag 21 december speelt 's-Heerenbroek thuis het inhaalduel tegen Noord Veluwe Boys.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00