Zalk onderuit in blessuretijd

ZALK ? Zalk heeft zaterdag de topper tegen EZC '84 met 2-3 verloren. De ploeg van trainer Dick Runherd leek op weg naar een zege, maar in blessuretijd ging het mis. Jan Dirk van Pijkeren kreeg rood. Daarna kreeg Zalk nog twee doelpunten om de oren. Zalk kwam in de 12e minuut op voorsprong. Simon van Halm stuurde Aart Schreuder weg. Die maakte het vervolgens knap af. Vier minuten later scoorde EZC de gelijkmaker. In de tweede helft probeerde Zalk meer druk te zetten op de tegenstander. Dat lukte in de eerste twintig minuten redelijk en leidde tot een goal van Hendri Vinke in de 65e minuut. Daarna kreeg Zalk kansen om verder weg te lopen, maar Schreuder mikte naast en een inzet van Sander Vinke werd gekeerd door de keeper. Zalk kon de zege niet over de streep trekken en hield uiteindelijk zelfs niets over aan de confrontatie tegen EZC. In het begin van de blessuretijd werd Jan Dirk van Pijkeren weggestuurd, nadat hij een tegenstander onderuit haalde. Vervolgens maakte EZC de 2-2, terwijl Van Pijkeren nog in het veld stond. In de tiende minuut van de blessuretijd werd het drama voor Zalk compleet. De gevaarlijke spits Melvin Ireeuw profiteerde van onoplettendheid bij Zalk en bracht zijn ploeg daarmee de zege, terwijl een gelijkspel meer op zijn plaats was geweest.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 18 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 18 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 21 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00