IJVV blijft steken op remise

IJSSELMUIDEN ? IJVV heeft zaterdag niet kunnen winnen van VIOS Vaassen. De ploeg uit IJsselmuiden kreeg in dit duel de meeste kansen, maar moest zich tevreden stellen met een punt (0-0). IJVV-trainer Herben Visscher hield gemengde gevoelens over aan het duel. Aan de ene kant was IJVV tegen VIOS Vaassen de betere ploeg en had er een zege in gezeten. Toch was hij wel blij dat zijn ploeg na drie nederlagen eindelijk eens niet met lege handen achterbleef. IJVV had in de eerste helft weinig te vrezen van VIOS Vaassen. In het eerste bedrijf kregen de IJsselmuidenaren één grote kans. Severin Simic zette Chiel Buikema alleen voor de keeper. Buikema trachtte de goalie te omspelen, maar de bal werd van zijn voet geplukt. Na rust gaf VIOS Vaassen meer druk. Er ontstond een aantrekkelijke wedstrijd. Het spel golfde heen en weer en beide ploegen kregen kansen. Stefan Drost en Simic kregen goede schietkansen in de zestien, maar de goalie redde in deze situaties bekwaam. Aan de andere kant voorkwam Hussain Al Waily een treffer van VIOS Vaassen. Bij een corner was keeper Albert Jan Meuleman al verslagen. Op de doellijn kopte hij de bal weg. In blessuretijd was IJVV nog heel dicht bij de gelijkmaker. Invaller William Dekker ging alleen op de keeper af, maar ook dit keer was de sluitpost winnaar, evenals in de rebound van Dekker. De daarop volgende corner van IJVV draaide bijna nog het doel in. Vlak daarna floot de arbiter af bij een eindstand van 0-0.