Matig KHC onderuit

KAMPEN - KHC heeft ook de tweede wedstrijd tegen Sparta Enschede in deze competitie verloren. In Enschede werd het 2-1 voor de tukkers. Eerder dit seizoen verloor KHC met maar liest 0-3 van Sparta Enschede. Na twee thuiszeges had KHC de kans om revanche te nemen voor deze nederlaag. Dat lukte niet. KHC begon gehandicapt aan de wedstrijd, omdat het moest aantreden zonder de geblesseerde Tom Diender. In de beginfase was het aftasten voor beide ploegen,maar daarna ontspon zich een wedstrijd waarin Sparta Enschede de touwtjes in handen nam. KHC was geen schim meer van de ploeg die thuis twee keer achter elkaar had gewonnen. Namens KHC kregen Ronald Arends en Jonathan van Marle mogelijkheden, maar de beste kansen waren voor Sparta. KHC kwam schadevrij de eerste helft door, maar in de 64e minuut bracht Ron Rietman Sparta Enschede aan de leiding. Zes minuten later bracht Jonathan van Marle KHC langszij via een prachtige lob. KHC ging op jacht naar de winst,maar kreeg de kous op de kop. Vier minuten voor tijd scoorde de thuisploeg de winnende treffer via Luuk Collou na een fout in de KHC-defensie.