KHC heeft weinig moeite met asv Dronten

DRONTEN ? KHC speelde zaterdag de beste wedstrijd van het seizoen. De ploeg was tegen asv Dronten bijna het gehele duel oppermachtig. De 0-2 zege was een schamele afspiegeling van de krachtsverhoudingen. KHC maakte vooral de eerste helft indruk. Het enige wat de Kamper ploeg te verwijten viel, was dat het maar één keer scoorde. Deze goal kwam in de 25e minuut op naam van Jeffrey van der Vlist, op aangeven van Ronald Arends. Daarvoor had KHC al een aantal kansen laten liggen en na dit doelpunt had KHC nog vaker toe moeten slaan, maar Leroy Knol, Tom Diender en Arjan Bults waren niet trefzeker. Vlak na rust schoot Knol rakelings naast. Daarna ontsnapte de thuisploeg bij een grote kans voor Bults. De 0-2 viel in de 62e minuut. Tom Diender tikte een voorzet van Bults binnen. KHC kwam in het restant nog even in de problemen, maar had ook verder weg kunnen lopen. Het bleef bij 0-2. Wederom deed KHC goede zaken. Koploper Veensche Boys liet opnieuw steken vallen (remise tegen Unicum). De Kamper ploeg staat nog maar vier punten achter op de lijstaanvoerder.