Volleybalsters Reflex stellen teleur

KAMPEN - De volleybalsters van Reflex zijn bezig aan een uitstekend seizoen en maken als promovendus indruk in de eerste divisie A. Zaterdag kon de Kamper ploeg een goede slag in de subtopper tegen Sudosa/Desto. Daar kwam niets van terecht. De Kamper formatie had een slechte dag tegen Sudosa/Desto en verloor met 0-4. Na deze nederlaag staat Reflex vijfde in de eerste divisie A. Reflex-Sudosa was een interessant affiche. De ploeg uit Assen stond met een wedstrijd meer gespeeld slechts een punt boven Reflex in de subtop van de eerste divisie A. De weg omhoog lag dus open voor de Kamper ploeg, maar de volleybalsters van Reflex speelden een matige partij. Reflex begon te slap.De ploeg van trainer Hans Verstappen kreeg vanaf het begin geen grip op de bal. Sudosa/Desto profiteerde hiervan en nam al vroeg in de wedstrijd de leiding. Gedurende de gehele eerste set keek Reflex tegen een achterstand aan, en ook al bleven de Kampenaren steeds dichtbij. Uiteindelijk ging de eerste set verloren met 21-25. De tweede en derde set waren niet veel beter. Niets leek aan de kant van Reflex te lukken. Vanwege de enkelblessures van Moniek Kamphuis én Lian Heestermans had trainer Hans Verstappen ook weinig mogelijkheden om te wisselen. Reflex had op alle fronten moeite met het spelletje van de tegenstanders, waardoor ook de tweede en derde set beiden met 20-25 werden verloren.R Blaauw krijgt in een uiterste poging haar hand tegen de bal. Foto: Tennekes

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 17 uur geleden
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21