Annelin Woord, Linh Hommes, Meri van Dijk,Maud Koek, Mette Lassche, Silje van Bloois
Annelin Woord, Linh Hommes, Meri van Dijk,Maud Koek, Mette Lassche, Silje van Bloois Foto: Chayenne Kolk

2e plek voor RKDOS Turnen Dames.

Sport Ingezonden

2e plek voor RKDOS Turnen Dames.


Bij de derde plaatsingswedstrijd voor de supplement E, mochten Silje van Bloois, Linh Hommes, Meri van Dijk, Annelin Woord, Maud Koek en Mette Lassche als team en individueel in actie komen.

Linh turnde voor het eerst sinds één jaar weer een wedstrijd. Zij kwam nog niet op alle toestellen in actie, maar wij waren al heel erg blij dat ze het team kon ondersteunen! Linh pakte een 8e plaats op brug. Silje zette een nette wedstrijd neer zonder fouten. Zij werd hierdoor 2e op balk en 2e op vloer. Annelin wist ondanks een blessure een 5e plek te pakken op brug. Maud turnde voor het eerst een flikflak schroef op vloer. Zij pakte een 7e plek op het toestel brug. Mette liet een stabiele oefening op balk zien, wat resulteerde in een 5e plek. Meri moest vanwege haar blessure de wedstrijd eerder staken. De meiden mochten met het team de 2e plek in ontvangst nemen.
 

Silje werd individueel 4e en eindigde daarmee net naast het podium. Mette werd 6e, Annelin 9e. Maud wist zich naar de 14e plek te turnen. Linh en Meri turnden geen volledige wedstrijd, wat resulteerde in een 18e en 19e plek. Goed gedaan meiden! We wachten nog op de uitslagen van de doorstroming naar een individuele finale. ??

Chayenne Kolk, Silje van Bloois,Linh Hommes, Meri van Dijk, Annelin Woord, Maud Koek, Mette Lassche
Silje van Bloois, Linh Hommes, Meri van Dijk, Annelin Woord, Maud Koek, Mette Lassche

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.