Ruime overwinning voor gehavend Deltasteur

KAMPEN - Een gehavend Deltasteur had afgelopen zaterdag geen moeite met De Berkelduikers. De ploeg uit Lochem werd met 14-7 verslagen. Hiermee kwamen de gasten nog goed we. Door een remise van concurrent De Hof is Deltasteur koploper. De Kamper waterpoloërs moesten het doen zonder Sjoerd Eenkhoorn en Wijnand Feuerstein. Daarom werd een beroep gedaan op jeugdspeler Lars van Putten en Edwin Huisman uit het tweede team. Deltasteur keek in de eerste periode twee keer tegen een achterstand aan, maar ging toch het tweede kwart in met een 4-2 voorsprong. Daarin liet de thuisploeg teveel kansen liggen. Pas in de laatste minuut werd er gescoord.In de derde periode namen de Kampenaren definitief afstand. Door het beter benutten van de kansen werd de voorsprong vergroot. Na drie periodes keek De Berkelbuikers tegen een 9-3 achterstand aan. De vierde periode werd slordig gespeeld. In de verdediging werden te veel kansen weggegeven waardoor het vierde kwart een doelpuntrijke periode werd. Uiteindelijk kwamen de ploegen uit op 14-7.

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00